sobota 1. března 2014

V moderních street bundách budete vypadat skvěle

V moderních street bundách budete vypadat skvěle

Bundy se vyrábí v různých designech a jsou na rozmanité využití. Proto výběr bundy přizpůsobte svému vkusu, ale i účelu. Hledáte bundu na volnočasové aktivity, sport či do města? Mezi mladými lidmi jsou rozšířené street bundy.

street bunda


Street Bundy

Street bundy se vyznačují především svou pohodlností, ale také kvalitním materiálem a pěkným designem. Celkově se vyrábí v různém provedení, takže dámy i pánové budou mít z čeho vybírat. Streetové bundy najdete také v nabídce mnohých značek. Při výběru této bundy je také důležité brát v potaz, jestli hledáte bundu na zimu či lehčí model na jaro a podzim.
Street bundy jsou zpravidla vyrobené z nepromokavého materiálu.

Vyberete si svou street bundu

Hledáte také svou street bundu, ve které byste se cítili dobře? Podívejte se do internetového obchodu N1 Shop. V e-shopu najdete pánské i dámské street bundy.
Představujete-li si street bundy jako oblečení, které je hlavně volné a neforemní, zjistíte, že to není pravda. Především dámské bundy mohou vypadat i velmi elegantně, nebo dáte přednost sportovnímu či ležérnímu stylu? Ať už si však vyberete jakoukoliv, můžete si být jistí její velkou pohodlností. Bude se vám dobře nosit.
street bunda z nabídky N1shopu

Celkově o street stylu

Street bundy, ale i další street oblečení je rozšířené mezi mladými ženami i muži. Pokud se o tento styl oblékání zajímáte, máte asi zhruba představu, jak toto oblečení vypadá.
Pojďme si ho více přiblížit. Street oblíkání je, jak už název napovídá (street - v překladu z angličtiny ulice), oblečení vhodné pro situace, kdy vyrážíte do ulic, tedy pro volný čas. Právě tomu jsou street bundy i další oblečení přizpůsobené. Jsou pohodlné, ale zároveň také odolné vůči dešti, větru a dalším nepříznivým vlivům.

1 komentář:

  1. Druhá bunda je opravdu hezká. Mám radši jednoduchý styl bez zbytečných nápisů či ozdob, takže tenhle kousek je přímo pro mě. Podobně si vybírám i trička. Úplně nechápu, jak si stále může někdo obléknout tričko, na kterém má šíleně velký nápis, jemuž obvykle ani nerozumí :D. Za mě vede i v oblékání spíše minimalismus.

    OdpovědětVymazat