pondělí 31. března 2014

Moderní kusové koberce ideálně vyplní prázdná místa na Vaší podlaze

Moderní kusové koberce ideálně vyplní prázdná místa na Vaší podlaze

Po dlouhé době, kdy jsme upřednostňovali podlahy bez koberců, začal se opět do našich domácností vracet ten pocit hebkosti, který do interiéru přináší koberec.



Koberce se vrací

Ty jsou dnes dokonalejší než dříve a mají jiné vlastnosti. Koberec je možnost, jak váš interier zateplit a zjemnit. Větší oblibě se těší kusové koberce. Dobře se s nimi manipuluje a stejně snadno je možné je i vyměnit.
Například v tmavě místnosti může barevný koberec vytvořit jistý bod pokoje. Může také dát vyznít jinému kusu vybavení pokoje. Je optickým doplňkem interieru.

Moderní kusové koberce

Jedná se o koberce pestrých barev i nadčasových vzorů. Ocení je hlavně ten, kdo hledá originalitu. Jsou v interiéru dominantní záležitostí.
Moderní kusové koberce se prodávají za skvělé ceny a stávají se doplňkem pro extravagantní či klasický interiér, též mu dodávají styl. Například solitérní kusové koberce se nabízí v moderních i klasických provedeních. Vyhovují všem nárokům, které zákazníci požadují. V nabídce je možné nalézt i levné moderní kusové koberce,. Výběr z mnohých variant různých dezénů, barev, velikostí či tvarů ze syntetických i přírodních materiálů.
V mnohých nabídkách můžete nalézt i luxusní kusové koberce od předních evropských výrobců. Výjimečné a kvalitního zpracování, vzhled i materiálů. Jedná se o koberce ručně vyráběné, nejen podle daných rozměrů, ale je zde možnost nechat si vyrobit i kusový koberec podle vámi udaných rozměrů. Máte možnost si vybrat i vlastní barvy.

Kusové moderní koberce patří do každého interieru. Pokud si vyberete jakýkoliv od www.barkotex.cz , je jisté že se stane součástí vašeho bytu. Rozzáří interiér a dodá mu nový styl. Můžete si vybrat i levné elegantní kusové koberce.
Naleznete zde i koberce mnoha značek. Firma Barkotex na svých stránkách nabízí pouze část celkové nabídky koberců. Na prodejnách máte možnost výběru pouze některých z nich. K dispozici jsou katalogy. Kusové koberce je možné vyrobit i na zakázku z celoplošných bytových koberců. 

4 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem taky přemýšlela, že koupím nějaké barevné kusové koberce do obýváku a ložnice, abychom neměly všude jen studenou dlažbu, ale nakonec mi přišly lepší ovčí kožešiny z www.vlnenezbozi.cz/ovci-kuze/ . Vypadají pěkně a na dotek jsou příjemnější než koberec :-) . Na údržbu jsou stejně náročné jako koberce, takže v tom je to stejný.

    OdpovědětVymazat
  3. Nedávno jsem potřebovala vyměnit podlahy na chatě, ale chtěla jsem, pokud možno, ty s co nejsnadnější údržbou, takže koberec nepřicházel v úvahu. Mám psa, který je zvyklí chodit po celém domě a nechci na tom nic měnit. Proto jsem si vybrala vinylovou podlahu, která se opravdu dobře uklízí, jelikož stačí vzít mop a máme stále čisto.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky máme raději ty menší kusové koberečky. U sedací soupravy do U máme takové dva a je to fajn, protože třeba večer člověk nemusí šlapat na studenou podlahu. Máme sice podlahové topení, ale ty koberečky jsou prostě příjemnější, co si budeme povídat. :) Jen to chce teda pravidelně prát, aby byly pořád pěkné. :)

    OdpovědětVymazat