úterý 18. března 2014

Kvalitní sushi a rychlý rozvoz po Praze v restauraci Sushi Upgrade Praha

Kvalitní sushi a rychlý rozvoz po Praze v restauraci Sushi Upgrade Praha

Sushi je tradiční, japonské jídlo s tisíciletou historii, které se u nás těší velké oblibě, jedná se totiž o pokrm, který není jen chutný, ale také velmi zdravý. Každý kousek sushi obsahuje bohatý zdroj jódu, mastných kyselin, proteinů, minerálů a vitamínů. Správné sushi se vyrábí pouze z kvalitních a čerstvých surovin.
sushi

Z čeho se vyrábí sushi

Základem sushi je rýže nishiki, která se uvaří a ještě teplá se smíchá s omáčkou sushi su, právě tento postup dělá ze sushi výtečnou lahůdku, poté se přidá syrové maso ve formě ryb, chobotniček, sépií nebo krevet. Vegetariánskou alternativou jsou také houby, vejce, zelenina nebo avokádo, pomyslnou třešničkou na sushi je řasa, nejčastěji Wakame, Nori, Kombu a Hijiki.

Sushi Upgrade Praha

Rozvoz sushi po Praze

Restaurace Sushi Upgrade Praha, která má ve své nabídce širokou škálu sushi, ale i jiných asijských pokrmů, nabízí rozvoz sushi po Praze. Nyní si můžete dopřát sushi v Praze kdykoliv na něj dostanete chuť, díky rychlému rozvozu jej budete mít za pár okamžiků doma na talíři. Je jen na vás, kterou variantu sushi zvolíte, ke každé objednávce jsou přibaleny také hůlky, wasabi, zázvor a sójová omáčka. Rozvor sushi probíhá každý den od dopoledních do nočních hodin, takže si můžete sushi vychutnat na oběd, večeři nebo kdykoliv budete mít náladu dát si něco dobrého, skvěle se hodí také na posezení s přáteli nebo na klidný večer s partnerem. Těžko byste hledali důvody proč si sushi neobjednat, těžko byste totiž hledali zdravější a chutnější jídlo než sushi z restaurace Sushi Upgrade v Praze.

1 komentář:

  1. Sushi teda zrovna moc nemusím. Zkoušel jsem párkrát running sushi, pak nějakou japonskou sushi restauraci, která byla i poměrně drahá a údajně kvalitní, ale prostě mi to nějak nejede. To mi hlad zažene raději proteinová tyčinka. Navíc když je třeba čokoládová nebo ořechová, tak to je lepší než kdejaký oběd. Navíc po tom můžu jít zvedat činky do posilovny a nejsem přejedený. :)

    OdpovědětVymazat