sobota 14. února 2015

Kvalitní vestavné kávovary pro Vaši pohodu

Moderní kuchyně si žádá také moderní vybavení. Jedním z oblíbených spotřebičů, které by ve Vaší kuchyni neměly chybět, jsou vestavné kávovary. Jejich výhoda spočívá nejen v tom, že výrazně šetří místo, ale obvykle mají také více funkcí a lepší kvalitu než běžný stolní kávovar.

Kvalitní vestavné kávovary mají velké zásobníky, do nichž se může vejít až jeden kilogram zrnkové kávy. Kávu si navíc pro každý šálek sami namelou, díky čemuž je zaručena její čerstvost a lepší chuť. Jsou tak ideální volbou pro opravdové znalce a milovníky skutečně kvalitní kávy – ti ocení jejich nadstandardní funkce a vysokou kvalitu.

Společnost ETD v současné době nabízí vestavné kávovary dvou předních světových výrobců – Teka a Bauknecht.


Vestavné kávovary značky Teka

Společnost Teka je jedním z předních výrobců vestavných kuchyňských spotřebičů a dřezů. Má celkem 27 továren na třech kontinentech a pobočky ve 33 zemích. Její výrobky se prodávají ve 110 zemích po celém světě a koupilo si je už více než 100 milionů lidí. Teka byla založena v roce 1924 v Německu a dnes patří ve svém oboru mezi absolutní světovou špičku. Kromě kuchyňských spotřebičů, na které se firma zaměřuje nejvíce, nabízí také sortiment pro sprchové kouty a koupelny.

Vestavný kávovar Teka CML 45

Luxusní vestavný plně automatický kávovar, který nabízí hned 30 automatických programů a digitální kontrolní panel. Lahodné nápoje si v něm můžete připravovat i z mleté kávy, samotný prostor její přípravy je osvětlený. Mezi funkce tohoto přístroje patří např.:
-       dotykové ovládání
-       možnost nastavení hrubosti mletí kávových zrn
-       automatický proplach při vypnutí a zapnutí
-       signalizace prázdných zásobníků (u vody i u kávy)
-       parní tryska pro napěnění mléka a horkou vodu
-       schopnost regulace teploty, intenzity a množství kávy
-       automatická kontrola přítomnosti vodního kamene
-       výškově nastavitelná výpusť kávy
-       integrovaný kónický kamenový kávomlýnek

Vestavný kávovar Teka CML 45

Vestavné kávovary značky Bauknecht

Mezi nejkvalitnější značky kávovarů patří také Bauknecht. Jedná se o značku spotřebičů, které vynikají svými moderními technologiemi a perfektním zpracováním. Do sortimentu produktů Bauknecht patří kromě vestavných kávovarů také mikrovlnné trouby, pečící trouby, myčky nádobí, varné desky nebo chladničky.

Značka Bauknecht je součástí společnosti Whirlpool Corporation. Pro spotřebiče Bauknecht jsou typické jejich moderní a inovativní koncepce, které zákazníkům usnadňují a zpříjemňují život, šetří jejich čas a v neposlední řadě jsou také velmi šetrné k životnímu prostředí. O vysoké kvalitě výrobků této značky svědčí i několik ocenění – např. za inovativní funkce nebo za design.

Vestavný kávovar Bauknecht KMT 9145 PT

Jedná se o špičkový, plně automatický kávovar s dotykovým displejem a funkcí cappuccino jedním stiskem. Tento kávovar je vhodný i pro náročné zákazníky, kteří ocení spoustu užitečných funkcí – např. nastavení intenzity kávy, dávkování do dvou šálků najednou, nastavení hrubosti mletých zrn nebo množství dávkované vody. Předností tohoto modelu je i jeho krásný design, který získal několik prestižních ocenění. Rozměry kávovaru jsou 455 x 595 x 525 mm a záruka je poskytována na dobu pěti let.

Vestavný kávovar Bauknecht KMT 9145 PT

8 komentářů:

  1. Dobrý den, můžu se zeptat, zda má někdo zkušenost s tímto vestavěným kávovarem? Já se zatím stále rozhoduji. Má sestra má tento a je s ním spokojená, ale já se zatím rozhoduji. Předem děkuji a hezký den :)

    OdpovědětVymazat
  2. U nás doma máme takové ty profi kávovary co vidíte v různých kavárnách. Dle nás to byla úplně super investice a nemůžeme si na nic stěžovat. Ono to ve finále stojí poté míň peněz, co se naplňování týče :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj. Máte někdo prosím zkušenosti s kávovarem od Klarstein?

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si oblíbil hodně kávovary od firmy Cesk. Dělají stroje do firem i do domácností, takže si tam vybere opravdu každý. Navíc mají na eshopu i nějakou kávu a doplňky, takže nemusíte létat po pěti obchodech, ale všechno to objednáte najednou. A ta jejich káva fakt stojí za to. My přemýšlíme, že si od nich koupíme kávovar k Vánocům. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím, opravdu zajímavý tip. Já a moje manželka jsme opravdovými milovníky kávy, takže kávovar je na naší kuchyňské lince samozřejmostí. Nejdůležitější jsou pro nás jeho funkce, jako je například časování nebo i ovládání pomocí aplikace. Pravdou je, že jsme trochu zlenivěli, takže si rádi usnadňujeme všechno, a to i vaření kávy.

    OdpovědětVymazat
  6. My teď máme nový kávovar v kanceláři a musím říct, že to je teda něco. Předtím jsme měli ve firmě pouze kávu z automatu a ta teda byla strašná. Bohužel, většinou taková káva do firem ale bývá. Teď nám ale do kávovaru dodává čerstvou kávu pražírna Monro a je to úplně o něčem jiném. Konečně je v té kávě cítit nějaká chuť. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já s vestavěným kávovarem zkušenost žádnou nemám, ale je to i tím, jelikož já nepiji kávu, ale jsem velká milovnice zeleného čaje. V kuchyni mám, ale všechny spotřebiče vestavěné a nedávno jsem si ještě pořídila zde rozbalenou lednici, která se skvěle hodí do mé kuchyně. Tento nákup mi ušetřil hodně peněz, aniž bych musela obětovat kvalitu.

    OdpovědětVymazat
  8. Jakmile si člověk už koupí nějaký pořádný kávovar do práce anebo třeba i domů tak by určitě neměl zapomínat na to že by si k tomu měl pořídit i delonghi odvápňovač. My to samozřejmě s manželem víme a dáváme si na to pozor, proto to říkáme i ostatním kamarádům.

    OdpovědětVymazat