čtvrtek 12. února 2015

Jak vybrat kvalitní bezpečnostní agenturu

Na trhu jsou desítky bezpečnostních agentur, ale ne vždy jejich cena odpovídá odvedeným službám. Pojďme se podívat, jak postupovat při výběru té správné. Ostraha nejen hlídá, ale i reprezentuje a komunikuje s dalšími lidmi, klienty a návštěvníky. Většinou jsou pracovníci fyzické ostrahy a recepční prvními lidmi, se kterými přijde klient do styku při návštěvě vaší firmy. Proto je nesmírně důležité, aby tento fakt považovala i bezpečnostní agentura za zásadní a aby na základě tohoto parametru vybírala své zaměstnance. První dojem funguje všude, a pokud se při vstupu do firmy setkáte s lhostejností, arogancí, nezájmem, pak tyto skutečnosti vytváří negativní pohled na celou společnost.



Dobrá bezpečnostní agentura svým výběrem a proškolením zaměstnanců nejen zajišťuje bezpečnost objektu, ale musí se podílet i na vytváření pozitivního prvního dojmu.

Tipy pro výběr bezpečnostní agentury

1) Charakter zakázky: Nejprve si ujasněte, co od bezpečnostní agentury očekáváte. Požadujte pečlivě vybrané, prověřené a vyškolené pracovníky, strážné, recepční, kteří s elegancí zvládají běžný chod provozu, jsou schopni pružně reagovat na nové situace a dobře Vás reprezentují!

2)Důraz na vybavení: Kombinací moderní techniky s kvalitním lidským faktorem může bezpečnostní agentura dosahovat diametrálně rozdílných výsledků od konkurence. Jinými slovy můžete chytře propojit fyzickou ostrahu s moderní elektronikou

3) Aktivní přístup: Nikdo nezná problematiku jakékoli práce lépe než ten, který ji sám provozuje. Požadujte od bezpečnostní agentury mimo kvalitní pasivní ostrahy i aktivní přístup, náměty k vylepšení. Dobrá agentura nabízí ve svých službách i poskytování pravidelných zpráv o stavu objektu s podněty pro inovace, ochranu a údržbu. zajišťuje i školení a poradenství.


5 komentářů:

  1. Řeknu vám, že vybrat bezpečnostní agenturu, která zaměstnává spolehlivé lidi není vůbec sranda. Nakonec jsem stejně rád, že mám ve firmě všechno hezky pěkně schované v trezoru u jedné nejmenované, ale poměrně známé, se mi totiž také stalo to, že sám zaměstnanec bezpečnostní agentury se dobýval do kanceláře. ://

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za tip. Já osobně jsem ale toho názoru, že pokud člověk chce chránit svůj majetek, tak prostě základ je pořádný plot kolem domu a nějaké plotové dílce skrz které se případný zloděj jen tak nedostane. To je podle mě jednoznačně základ. Co mám zkušenost, tak dobrý plot často dokáže zloděje pěkně odradit.

    OdpovědětVymazat
  3. Toto zrovna řešil manžel. Ve své firmě totiž postavili novou halu, kde mají poměrně drahé šroubové kompresory a bylo potřeba, aby to někdo hlídal. Nakonec se mu ale povedlo najít jednu bezpečnostní agenturu, která se o to teď stará, takže to dopadlo dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Máme s manželem malou firmu a v pracovní hale jsou dost drahé stroje, a tak jsme museli také řešit nějakou bezpečnostní agenturu, ale neměli jsme moc štěstí na spolehlivé lidi. Proto manžel pořídil psa a ten, pokud se něco děje vyleze ze psí boudy a vytvoří si respekt, pokud je to potřeba.

    OdpovědětVymazat
  5. Za mě je bezpečnost domu to nejdůležitější. Rozhodla jsem se s manželem investovat do fyzického zlata, které jsme si nechali doma, takže jeho ochrana pro nás byla na prvním místě. Už jednou nás vykradli, což nás přesvědčilo nechat uložit naši investici v oficiálním uložišti. Kromě toho nás zaujali i P2P půjčky, díky nimž máme skvělý pasivní příjem.

    OdpovědětVymazat