pátek 21. listopadu 2014

Tip pro letní sezónu 2015 – Půjčovna lodí Putzer

Plánujete dovolenou u vody, ale současně se nechcete jenom válet na břehu? Poznejte krásy české krajiny s půjčovnou lodí Petr Putzer. Dovolená, při které zažijete spoustu nezapomenutelných zážitků a nemusíte se nikam dlouhé hodiny trmácet autobusem. Vaše tempo si určujete vy sami, a to v maximálním pohodlí a bezpečí.


Pohodová plavba i adrenalin

Pohled na krajinu z vodní hladiny patří k nejkrásnějším zážitkům, které můžete během života zažít. Několik dní na otevřeném vodním toku s sebou nese velké množství výhod. Kromě vln vás nikdo nikam nežene. Sami si zvolíte rychlost, se kterou úsek řeky sjedete, kde a kdy si dáte přestávku, případně si dáte oběd nebo se ubytujete. Veškeré starosti můžete nechat na půjčovně lodí Petr Putzer, která s vámi všechno domluví, vypůjčí potřebné vybavení a trasu naplánuje do nejmenších detailů. K dispozici vám je jak pouhé zapůjčení lodě, tak kompletní servis. Pokud příliš neholdujete adrenalinu, i pro vás má půjčovna řešení. Vaši jízdu po celou dobu kontroluje zkušený profesionál, který jede před vámi a informuje o jezech, peřejích apod. Pokud však máte rádi vzrušení, nic vám nebrání v tom, abyste si zapůjčili pouze loď, výbavu a všechny jezy absolvovali s využitím vlastních schopností.
Na své si tak přijdou jak úplní začátečníci, tak zkušení vodáci.


Výběr lodí a jednotlivých řek

V půjčovně lodí Petr Putzer si můžete vybrat několik typů lodí. Pro začátečníky je určený gumový raft. Toto bytelné plavidlo v podstatě nejde převrátit a díky svým rozměrům se do něj vejde celá vaše parta. Tento typ je vhodný i pro vaše děti. Kanoe a kajak jsou určeny pro zkušenější zákazníky, kteří chtějí zakusit maximální adrenalin na vodě.
Vyberte si řeku s ohledem na města, která chcete navštívit. V nabídce se nacházejí nejkrásnější a nejznámější české řeky.
Chtěli byste navštívit nádherné historické centrum Českého Krumlova? Pak je pro vás Vltava ta správná volba. A co třeba jeden z nejvýznamnějších českých hradů Karlštejn? Při sjezdu Berounky vám tento klenot rozhodně neunikne. Díky široké nabídce si tu svou „nej“ řeku najde opravdu každý. V nabídce je ještě řeka Ohře., která nabízí zcela nový pohled na Karlovarský kraj a řeka Otava, která je výsledkem soutoku horských řek Vydry a Křemelné pod Čeňkovou pilou na Šumavě.
Půjčovna lodí Putzer vám vyjde maximálně vstříc ve všech vašich požadavcích a je jedno, zda s vodáctvím teprve začínáte, chcete poklidný sjezd s dětmi nebo chcete do vašeho vodáckého deníku přidat další pořádný „záběr“.


2 komentáře:

  1. Ahoj, my jezdíme s kamarády na vodu každý rok, už po několik let! Nejčastěji jezdíme Vltavu a občas Sázavu. Chceme zkusit i Berounku, ale už jsme trošku zhýčkaní a máme rádi, že víme, kde se na Vltavě dobře napít a najíst. Letos jsem si koupila super campingové vybavení za super ceny, tak se těším, až se tam pochlubím ostatním! :D

    OdpovědětVymazat
  2. No super, díky za tip :-) My se v létě chystáme do jižních Čech, manžel jako vášnivý rybář dostal své vysněné rybářské lehátko se spacákem a už se moc těší, až ho vyzkouší na více dnů. Já jsem spíše pro aktivnější dovolenou a rafty zní tedy parádně, to se těším už teď :) Na kajak si tedy zatím netroufám, ale třeba nás to chytne :)

    OdpovědětVymazat