pondělí 7. července 2014

Chcete se v horkých letních dnech příjemně, zdravě a chutně osvěžit? Vyzkoušejte novinku: Frozen yogurt!

Chcete se v horkých letních dnech příjemně, zdravě a chutně osvěžit? Vyzkoušejte novinku: Frozen yogurt!

V těchto horkých letních dnech hledáme mnohé možnosti, jak se osvěžit. Někdo vyhledává klimatizované prostory, jiný vyrazí k vodě nebo do bazénu, a další okupuje stánky se zmrzlinou.
Pokud ale hledáte něco neobvyklého a nového, zamiřte do Atria Flora, kde na Váš čeká stánek Yogoterie, který Vám nabídne příjemné, zdravé a současně lahodné osvěžení v podobě novinky známé pod názvem Frozen Yogurt.

Frozen yogurt

Co je to Frozen Yogurt a co obsahuje?

Chlazená jogurtová pochoutka je vyrobena z kvalitního mléka, s nízkým obsahem tuku a nízkým množstvím kalorií. Díky čerstvému ovoci na Váš čekají také vitamíny A, B 12, C, D, nebo E. To vše doplňuje také vápník, ideální prvek posilující kosti. Frozen yogurt je připraven z lahodného českého mléka a je plný milionů živých bakterií jogurtových kultur, včetně těch nejprospěšnějších Streptococcus thermophilus  a Lactobacillus bulgaricus.

Frozen yogurt - čerstvé ovoce, nespočet příchutí a fantazie posypů

Frozen yogurt - čerstvé ovoce, nespočet příchutí a fantazie posypů

Pokud stánek Yogoterie navštívíte, máte vše doslova ve svých rukou. Stánek je totiž samoobslužný, a tak si můžete tuto osvěžující pochoutku nakombinovat dle vlastní chuti.  Na výběr je celá řada příchutí – od višňové, přes čokoládovou, mangovou, lískooříškovou, až třeba po oblíbený řecký jogurt. Lahodný a osvěžující jogurt, který potěší vaše chuťové buňky a tělu dodá potřebnou energii můžete následně doplnit také o lahodné ovoce a některý z velkého množství posypů a polev.

Frozen yogurt - čerstvé ovoce, nespočet příchutí a fantazie posypů

4 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. My jsme se jeli zchladit na sever. Vyřídili jsme cestovní pojištění a tradá na Island. :) Za mě jedna z nejlepších dovolených. Je to nádherná země plná příjemných lidí a má ještě takový zvláštní feeling. Navíc tam není přes léto zase takové vedro a pokud milujete přírodu, stejně jako my, tak si tam přijdete na své. ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to mi bychom teď potřebovali spíš pravý opak. Začal nám totiž stávkovat kotel, takže tu teď bohužel máme docela zimu. Máme sice krb, ale ten celý dům spolehlivě nevytopí. Přemýšlel jsem ale, že místo kotle přejdu na úplně jiný druh vytápění, nejspíš na tepelné čerpadlo. Koukal jsem, že se pořád dají sehnat i dotace na tepelná čerpadla což je podle mě docela velká výhoda.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak my máme doma naštěstí nainstalovanou chytrou klimatizaci, která je díky propojení s cloudovým řešení od Jablotron ovladatelná na dálku (klidně i z Marsu, když tam chytíte signál :-D), takže i když se vracíme například z týdenní dovolené, tak si dopředu nastavíme příjemnou pokojovou teplotu a potit se tak doma nikdy nemusíme :-)

    OdpovědětVymazat